Despre laba*!

Nu poti sa crezi ca scriu despre laba! N-am limite-n nesimitire sunt un obsedat sexual si un labagiu- spun pizdele ce traiesc printre unicorni pe taramul magic..

Nota*(pentru cei cu varsta intre 9-13 ani care au fost directionati de google dupa ce au cautat”cum se face laba”): 1 Cauti un loc retras. 2 Te asezi jos. Nu vrei sa ametesti si sa cazi. 😉 3 Material de laba 4 Iei pozitia de dat salut cu un amic ti-o  strangi (nici tare nici incet, cam cum strangi manerul usii cand incerci sa o deschizi) si executi o miscare de du-te-vino cu mana de-a lungul pulii.Dinspre „cap” inspre corp miscand pielea, nu pula in sus si jos/ nu confundati laba cu „datul la oua”. 5 Mariti/micsorati viteza dupa bunul plac. Optional se pot folosi: creme, uleiuri  si servetele la sfarsit.

Scriu postul fara sa ma informez, DA il scriu din experienta. DA fac chestia asta. Barbatii sunt labari.Toti o facem dar nu recunoastem. Toti care suntem de sex masculin ne fracam pula, chiar daca avem prietena noi tot ne frecam pula, pentru ca ne place si nici o partida de sex nu seamana cu frecatul pulii. Laba este sanatoasa. Nu o sa auziti pe nimeni niciodata ca a luat boli cu transmisie sexuala facand laba. Nu o sa auziti pe nimeni niciodata ca si-a lasat mana gravida. Mana nu va este infidela, este doar a voastra. Iar in cazul in care v-ati plictisit de Laba simpla va recomand LaBa-extreme-pleasure. Luati un manson, va legati pula faceti un sistem de 3 scripeti si castigati pozitie convenabila + jumatate din forta depusa( Rulmenti, motorase <pentru mai multe idei vreau o bere>). Haideti baieti sa ducem laba la nivel de arta. Nu lasati pizdele sa va faca laba, ma repet nu lasati pizdele sa va faca laba! Stiu ca vedeti asta des in filemele porno de cacat  pe net dar fetele sunt incapabile sa faca acest lucru. Laba este o placere de care ne bucuram noi, barbatii, fetele n-au rabdarea necesara! Ele au unghii, si ne zgarie. Ele nu-si dau seama ca pielea aia ne doare daca o suflecam prea tare sau o tragem prea tare peste cap. Pula se freaca senzual,usor cam cum le place pizdelor sa fie sarutate iar noi facem pe badaranii si spunem ca ne grabim. Daca noua, baietilor ne bate un gand sa ne inselam prietena sau sa ne dam peste cap pentru a cuceri o pizda dupa o laba buna ne trece si cheful de a insela si tot ce avem in cap.Materialul de laba  poate fi sau nu. Da, noi barbatii suntem destul de destepti pentru a ne gandi la ceva abstract si a ne face laba. Ne gandim la o pizda care am vazuto pe bulevard  si putem sa facem o laba imangnandu-ne ca este goala.Ne bagam pula intre doua felii de paine si ne amintim cum a muscat din hamburger pana sare maioneza. Nu stiu de ce ma chiunui sa explic pizdelor de ce un baiat isi face laba. Majoritatea liceenilor gandesc la fel: Am terminat orele, ma duc acasa mananc imi trag eu o laba si mai vad ce-i de facut..

Ideea este fetelor ca laba e o placere doar a barbatilor, face-ti-ma labagiu si obsedat sexual ca nu-mi pasa voua ar trebui sa va para rau ca nu stiti ce placere ne provoaca un frecus d-asta. Si este foarte amuzant sa vezi mimica faciala a unui tip gata sa ejaculeze.

    • Ana Blandiana
    • 2 august 2011

    Bravo..esti un talent innascut!!:))))))

    • Ginutsa
    • 2 august 2011

    Felicitari man :X..

    • Ginutsa
    • 2 august 2011

    are dreptate ana blandiana..un talent ca al tau..rar se intalneste..:D..

    • adelina
    • 2 august 2011

    Cel mai mult imi place aia cu „Lingaii” :)))..purul adevar ….:)))..bravo liviu :*

    • alexa
    • 2 august 2011

    Ma liviu esti tare.Ar trebui sa scri o carte 🙂

    • dida
    • 3 august 2011

    😡 Imi placeee… foarte mult..:* Sa stii ca ai dreptate :*… toti care’i vz .. sunt obsedati de pizde.. si de sex …:) 😡

    Bine gandit , :X:*:*:*:*:*:*

    • badboy
    • 8 ianuarie 2012

    tare de tot articolul…exprima un mare adevar!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu