Italia:x

Imperiul Roman.Sediul Bisericii Romano-Catolice.Pizza(nu pizda).A.C. Milan. Michelangelo.Paste.Vivaldi. Dictatura fascista. Ferrari.Colosseumul.Mafia Siciliana.
Dar totusi, toata lumea stie ca in luna august se caca Dumnezeu peste tara noastra. Vin romanasii nostri dragi cu banuti „LA ROMANIA”. Pula mea si n-as avea nimic cu ei daca nu ar simti nevoiea sa se dea in spectacol. Spectacol?! Daa! „LA ROMANIA” se ascultau manele prin 2000 dar acum, scuza-ma smechere nu merge. Chiar nu isi da seama omul, ca e penibil cand merge cu Opelul Tigra ( decapotat | inchiriat) pe bulevard, turando la 3000 rot/min,claxonand si cu maneaua-n boxa ( 😀 Valoare si talent de la occident) . Bai badaranilor, goli-mi-ati scrotul, sclaviti italienii 11 luni pe an, le mancati cacatu’, suportati babele( vezi postul „hei mamaie”) ne uitati limba si nu inteleg ce pula mea vreti !? Veniti in romania pentru a va intalni cu rudele (n-am nimic cu asta) dar ca faceti pe circarii si ne creati un disconfort meritati sa va bagam pula-n gat.
Pai bai, nu trebuie sa aud cum te scremi pe strada: vaffanculo sau stronzo.Fiecare trebuie  sa traiasca dar de ce tocmai voi?!
Specimenele astea se impart in 4 categorii:
1 Curva de italia; grad de suportabilitate= 30% (Suporti ca pula mea, vrei sa fii sigur ca dai o muie)


2 Italian venit cu impresii, culese de la italia; grad de suportabilitate= 50%

 3 Italian taran >incoerent, needucat (bai si eu sunt badaran dar cand trebuie si cum trebuie); grad de insuportabilitate=80%


4  (Level maxim) 3 tarani, tigani si Italieni=rad de insuportabilitate 99,101 %

Ce ma mai enerveaza pe mine la ei? Ok tipa, ok sunt aroganti, cu nasul pe sus, pizdele cu buzele tuguiate de la B.J. Dar cand ii vezi la terasa de ce simt ei nevoia sa ne arate ca au chei, portofel, telefon, ochelari de soare, tigari si bricheta, lasandu-le pe masa in vazul lumii sa se vada cine-i „om de valoare”.
O sa traiti niste flashbackuri cu gandul  la postul asta cand ii intalniti.

Reclame
    • Sill the make-up artist
    • 28 iulie 2011

    pentru inceput este bine.spor la scris 🙂

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: